ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑΘΙ (0 τεμ.) WISHLIST (0 τεμ.) Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021
About Videosun
Η αγάπη μας για τον κινηματογράφο ήταν αυτή που μας ώθησε στην δημιουργία του πρώτου Video Sun το 1984. Με γνώμονα την δική σας εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο του Home Entertainment, η εταιρεία μας με τρία καταστήματα στην περιοχή των νoτίων προαστίων εξυπηρετεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια την ανάγκη σας για διασκέδαση στο σπίτι. Με παρεχόμενες υπηρεσίες όπως την σπάνια συλλογή από τίτλους ταινιών, την ύπαρξη πολλών αντιτύπων κάθε τίτλου σε όλα μας τα καταστήματα, την χαμηλή τιμολογιακή πολιτική, την παρουσία μας κοντά σας 365 ημέρες τον χρόνο, μα πάνω απ' όλα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με φιλικότητα και χαμόγελο έχοντας πάντα σαν αρχή τις ανθρώπινες σχέσεις και ανάγκες, καταφέραμε να βρεθούν τα καταστήματά μας στην κορυφή των προτιμήσεων σας.


Σήμερα ο χώρος του home entertainment έχει διευρυνθεί.Οι τρόποι να περάσει κάποιος ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι είναι πολλοί, όπως home cinema, Ταινίες, video games, αλλά ακόμα και πιο παραδοσιακοί τρόποι, όπως μουσική και βιβλία είναι αντικείμενα που μας αρέσουν και σκεφτήκαμε να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί στα καταστήματά μας, καλύπτοντας τις ξεχωριστές ανάγκες του καθένα από εσάς.
 
Παράλληλα, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων άριστης ποιότητας κι αισθητικής για σας και τ' αγαπημένα σας πρόσωπα, στοχεύουμε συνεχώς στην παροχή μιας ολοκληρωμένης πρότασης ψυχαγωγίας με την σφραγίδα της δικής σας επιλογής!